Aanmelden

AANMELDFORMULIER voor lessen bij Elektro Model Vlieg Opleiding PHOENIX (zie ook de opmerking onderaan):

logo phoenix (2)


Let op: het is één keer voorgekomen dat een aanmelding niet bij ons is aangekomen. Wij antwoorden altijd heel snel. Dus heb je na een paar dagen geen bericht, zoek dan even contact op bjdboer@hotmail.com of bel naar 06-53841334.

Informatie voor de aangemelde kandidaat: 

Je hebt je nu opgegeven voor lessen modelvliegen bij EMVO Phoenix. Hartelijk welkom!

Als je het onderstaande hebt gedaan, kun je de eerste afspraak maken!

  1. Schaf een simulatorprogramma van om het even welk merk aan, inclusief pc controller of ‘dongel’ (dit zorgt voor de verbinding tussen je zender en de pc). Wij werken met Phoenix, maar een ander merk kan ook. Installeer dat op je pc (voor pc controllers zie pagina ‘Zelf leren’ bovenaan.
  2. Als je een dongel gebruikt heb je ook een normale zender nodig (die kun je later ook bij het echte vliegen op het veld gebruiken).
  3. Installeer het gratis programma Skype op je computer (zit al standaard in Windows 10).
  4. Vul het aanmeldformulier zo compleet mogelijk in en klik op “Versturen”. Of mail, app of bel (zie onder).
  5. Maak een gift van (minimaal) €50,00 (voor België, Duitsland en Engeland €60,00) over naar onderstaand IBAN nummer. Om de kosten te drukken vragen wij voor de (online) lessen een eenmalige gift. Dat is als tegemoetkoming in de onkosten van EMVO. Het bedrag is tenminste € 50,00. Daarvoor mag je een heel jaar les nemen, binnen of buiten (eventueel met onze spullen). Meer doneren mag natuurlijk ook, want we sponseren ook een weeshuis! Gelieve deze gift over te maken op IBAN:

NL 09 INGB 0794 0206 15 t.n.v. B. J. de Boer te IJlst.

Hierna kun je een afspraak maken voor de eerste les van 15 volle lesuren! Neem contact op via bjdboer@hotmail.com of 06-53841334. Alles we alles binnen hebben, dan kunnen we beginnen!

Ik zie er naar uit je verder te kunnen helpen. En we gaan er samen een leuke tijd van maken!

Bald de Boer