Lesmap

Helaas, de laatste druk van het mooie handboekje is uitverkocht en niet meer leverbaar.

Daarvoor in de plaats ontvang je na inschrijven een lesmap A4 met een complete cursus modelvliegen gratis thuis. De cursus in deze lesmap is naar de nieuwste inzichten samengesteld.

Er is nog één exemplaar van de eerste druk van het handboekje in de aanbieding:

Kost: 6,00 + 4,00 verzendkosten = 10,00:

Handig A5 formaat, in fraaie kleurendruk.

Hét handboekje voor modelvliegers én instructeurs! Geschreven vanuit een unieke invalshoek: het vlieggedrag van een model en de theoretische en praktische uitvoering van het vliegen zelf. Gebaseerd op de bemande luchtvaart én de eigen ervaring in de modelvliegerij (meer dan 17.500 vluchten met meer dan 150 verschillende modellen). Veel verklarende tekst, veel tekeningen, grafieken en veel foto’s.

Citaat van Carlo uit Groet (NH):

“Grijze wolken aan het zwerk en een huilende wind om de schoorsteen scheppen een klimaat, geschikt om eens door wat leeswerk heen te gaan. Jouw handzame A5-boekje heb ik nu twee maal doorgelezen, voorzien van hier en daar een voor mij logische aantekening en zo af en toe een ezelsoor. Dat laatste permitteer ik mezelf, daar het geen bibliotheekboek betreft; voor ezelsoren moest je ooit vette boetes betalen. Maar dat terzijde.

Van zowel tekst als inhoud heb ik genoten. Veel komt mij al enigszins bekend voor, maar laat ik vooral voorzichtig zijn. Het meest voor mij springt in het oog jouw niet aflatende enthousiasme, dat als een rode draad door het werkje gespannen is. Gedrevenheid en sociale betrokkenheid springen uit het boekje tevoorschijn. En humor is je ook niet vreemd. Kortom, mijn complimenten voor jouw onderhoudende opzet.”

Bestellen:

1. Voor Nederland: maak 10 euro over op IBAN: NL09 INGB 0794 0206 15 t.n.v. B. J. de Boer te IJlst, o.v.v. ‘Handboekje’.

Voor België: maak minimaal € 15,00 over op IBAN: IBAN: NL09 INGB 0794 0206 15 t.n.v. B. J. de Boer te IJlst, Nederland, o.v.v. ‘Handboekje’.

2. Mail je naam, adres, postcode en woonplaats naar bjdboer@hotmail.com. Vermeld in die mail ook of je het boekje al dan niet gesigneerd wil hebben

Zodra het geld binnen is wordt het boekje toegestuurd… 

Hieronder de inhoudsopgave en het voorwoord uit het boekje, zodat je een indruk krijgt.