Handboek

Nieuw: de 2e herziene druk is uit! Geheel bijgewerkt en uitgebreid ten opzichte van de eerdere versie (eerste druk). 18 pagina’s dikker, veel nieuwe mooie foto’s en nu ook veel verhelderende tekeningen en grafieken.  

boekje 2e druk

Handig A5 formaat, 78 pagina’s full colour. In heel fraaie druk.

Prijs: verlaagd naar € 8,50 exclusief verzendkosten (die zijn helaas 3,50)!

17-03-16 01

Hét handboekje voor modelvliegers én instructeurs! Geschreven vanuit een unieke invalshoek: het vlieggedrag van een model en de theoretische en praktische uitvoering van het vliegen zelf. Gebaseerd op de bemande luchtvaart én de eigen ervaring in de modelvliegerij (circa 7500 vluchten met circa 50 verschillende modellen). Nu uitgebreid met veel meer verklarende tekst, veel tekeningen/grafieken en veel nieuwe foto’s.

17-03-16 04

Nu ook met tekeningen en grafieken…

Dit is de geheel vernieuwde versie van het eerder in omloop gebrachte lesboekje en naslagwerkje. De titel van het boek is veranderd en fors uitgebreid zijn onder andere hoofdstukken 15 (het vliegen), 16 (het circuit én het 180 graden circuit) en 18 (de oefeningen voor het brevet, punt voor punt beschreven en nu mét tekeningen van elke oefening). Ook is weer na het laatste hoofdstuk een appendix opgenomen, met daarin de meest gemaakte fouten bij het modelvliegen. Om deze redenen is het boekje ook een aanrader voor instructeurs, als praktische aanvulling op de KNVvL Syllabus voor modelvlieginstructeurs.

Het boekje is te bestellen via ‘contact’.

Formaat A5, 78 pagina’s full colour. Prijs: E 8,50 (12,00 inclusief verzendkosten).

Handzaam A5 formaat, zodat het gemakkelijk is mee te nemen naar het veld. Zie onder de button:’Contact ons’.

Hieronder de inhoudsopgave en het voorwoord uit het boekje (eerste druk), zodat je een indruk krijgt.

Boekje 13-1-2015 foto goed

Boekje 13-1-2015 foto goed2