Getuigschrift en Brevet

Nadat je bent geslaagd de (online) simulatorcursus 1.1.b of 1.1.b.s, ontvang je een getuigschrift. Er is ook de mogelijkheid om een Brevet A-Motor te halen tijdens het daadwerkelijke vliegen buiten.

Heb je het EMVO PHOENIX brevet A-Motor gehaald, dan ben je in staat om de examenvluchten op elk gewenst moment en overal met goed gevolg te herhalen. Je kan dan dus gerust afvliegen bij een andere club.

Je kan op onze club EMVC Phoenix IJlst het KNVvL Brevet A-Motor behalen. Daarmee mag je op alle KNVvL clubs zelfstandig vliegen. Wil je dat brevet bemachtigen, dan dien je lid te zijn van onze vereniging EMVC Phoenix IJlst. Wij hanteren 20 euro contributie voor het eerste hele kalenderjaar (ex KNVvL bijdrage). Dat bedrag loopt ook nog af gedurende het jaar! 

20-09-23-02

brevet 1

Het Getuigschrift is een oorkonde op dik papier in A4 formaat. Het wordt uitgereikt of toegestuurd als je bent geslaagd voor de online vervolgcursus (1.1.b of 1.1.b.s).

GETUIGSCHRIFT 2   Getuigschrift voor de basiscursus…

Het EMVO PHOENIX Brevet Modelvliegen A-Motor is een document van 20 x 13 cm (even groot als het oude KNVvL brevet). Dubbelgevouwen meet het 10 x 13 cm. Het kan worden behaald als je bij EMVO Phoenix met een echt model afvliegt en slaagt conform de eisen van de KNVvL. Die eisen zijn te vinden in het Basis Veiligheidsreglement Modelvliegen (BVM) op de website van de KNVvL. Dit brevet is tevens het clubbrevet van EMVC Phoenix IJlst.

brevet 2

brevet 6.jpg

brevet 7.jpg.jpeg

brevet 3     brevet 4

Aangezien onze kwaliteitseisen hoog zijn, toont het EMVO PHOENIX Brevet A-Motor aan, dat de kandidaat minimaal aan het gestelde in het BVM heeft voldaan. We streven er echter naar om de kandidaat zó op te leiden, dat hij/zij tijdens het afvliegen ruimschoots aan de door de KNVvL gestelde normen heeft voldaan.

Ben je lid van onze modelvliegclub EMVC Phoenix IJlst (met 20 euro voor een heel kalenderjaar zeer lage contributie), dan ontvang je na slagen het echte KNVvL brevet.

brevet 5

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s