Contact ons

logo phoenix 2 (2)

Bel naar 06-53841334 (liever niet vóór 10.00 uur ’s ochtends).

Of mail naar bjdboer@hotmail.com. 

Heb je een vraag of opmerking: vul die dan hieronder in en klik op ‘Versturen’. Je krijgt dan zo spoedig mogelijk antwoord! Vergeet niet je leeftijd, woonplaats en modelvliegervaring te vermelden, dat is wel zo handig voor ons… Zie ook de opmerking onder dit formulier.

Let op: het is één keer voorgekomen dat een aanmelding niet bij ons is aangekomen. Wij antwoorden altijd heel snel. Dus heb je na een paar dagen geen bericht, zoek dan even contact op bjdboer@hotmail.com of bel (of app) naar 06-53841334.

 

Verantwoording:

Wij bestaan sinds 1 april officieel acht jaar en hebben tot nu toe al meer dan 250 mensen geholpen met modelvliegen. Daarbij zijn 200+ cursussen voltooid en 130+ getuigschriften of brevetten gehaald.

 

Alle cursussen zijn gratis. Maar om de onvermijdelijke bijkomende kosten een beetje te drukken, wordt voor de cursussen vooraf een minimum gift (als tegemoetkoming in de onkosten van 35 euro gevraagd (40 euro voor het buitenland). Hierbij is inbegrepen het handboek/lesboekje vierde druk (wordt gratis toegezonden). En desgewenst ontvang je na slagen voor een simulatorcursus ook het getuigschrift gratis. Bij slagen voor een cursus echt modelvliegen (buiten) ontvang je een brevet gratis.

Van deze gift gaat ook een deel naar de Stichting Weeshuis Sri Lanka (zie onder ‘De balans’ hieronder). 

Wil je een steentje bijdragen in de kosten én het weeshuis sponseren? Geef dan gul op IBAN:

NL09 INGB 0794 0206 15 t.n.v. B. J. de Boer te IJlst.

Cursussen: Na de gift van minimaal 35 euro (minimaal 40 euro voor het buitenland) gratis tot en met 20 (online) lessen van een uur. Daarna in overleg. Bij de gift zijn inbegrepen: het handboekje en bij slagen een getuigschrift. Beide worden je gratis toegezonden…

Als je door de lessen van EMVO ook maar één crash minder hebt, dan heb je het bedrag er alweer ruim uit…

3. Lessen buiten op het veld: Maak 15 extra over. Buiten vliegen is inclusief gebruik van de EMVO lesvliegtuigen (Horizon Hobby Supercup LP, Robbe Charter NXG en HK Trainstar), zenders (mode 1 en 2) en accu’s van EMVO.

Extra giften zijn altijd welkom!

De balans tussen kosten en baten van de hele ideologische onderneming was op 27 december 2021: Plus +/- € 1650,00.   

Tot op heden gedoneerd aan Stichting Weeshuis Sri Lanka: € 3000,00.

Als dit ideologische initiatief je aanspreekt, geef dan je steun in de vorm van een bijdrage op het bovengenoemde IBAN nummer! 

Mail naar bjdboer@hotmail.com of bel 06-53841334 (s.v.p. na 10.00u).

IMG_0421