Welkom/Home

Welkom op het gedeelte van vriendengroep Elektro Model Vlieg Centrum (EMVC) Romeo. De club die je écht verder helpt!

Wij zijn een groep mensen waarbij gezelligheid, veiligheid en deskundig vliegen hand in hand gaan. Bovendien geven wij heel veel brevetten af…

Opgericht op 30 november 2021 en gevestigd in IJlst, een van de ‘elf steden’ dichtbij Sneek. 

Ons ‘doel’ is: het faciliteren van de beoefening van de modelvliegsport, liefst op milieuvriendelijke en zo goedkoop mogelijke wijze. De eigenlijke reden voor de oprichting is, dat leden goed en snel hun brevet kunnen halen.

De gezelligheid staat daarbij telkens voorop, samen met veiligheid en deskundigheid!

Wij vliegen op een locatie in de directe omgeving van IJlst, uitsluitend met elektrisch aangedreven modelvliegtuigen en eventueel zweefvliegtuigen. Dat is milieuvriendelijk en produceert zo min mogelijk lawaai. Want we willen geen klachten veroorzaken.

Elke dag van het hele jaar kan bij ons een vliegdag zijn! Mits het goed weer is…

Door onze nauwe samenwerking met de modelvliegschool EMVO PHOENIX kunnen wij opleidingen van het hoogste niveau bieden. Onze instructeurs hebben veel ervaring in de modelvliegerij en ook ervaring in de bemande vliegerij. Bovendien hebben ze een speciale opleiding voor modelvlieginstructeurs afgerond.

De contributie: bestaat uit een jaarlijkse donatie van € 20,00 voor volwassenen en € 10,00 voor jeugd tot 18 jaar. Voor leden die verder dan 50 kilometer van IJlst wonen is de donatie € 15,00 resp. 7,50 per jaar.

Wil je een keer komen kijken, voorlichting of een gratis proefles krijgen, of misschien wel lid worden? Mail, app of bel dan met Bald de Boer: bjdboer@hotmail.com of telefoon 06-53841334.

Zie verder de eigen clubwebsite: http://www.modelvliegclubijlst.com.